Poslovna zabava (Team Building)

Magic Aleksander ne prinaša le magije, ampak tudi čarobnost in čudenje na vaš poslovni dogodek. Z dolgoletnimi izkušnjami in globokim razumevanjem čarobne umetnosti, Magic Aleksander ustvarja nepozabno vzdušje, ki ga bodo vaše stranke, zaposleni in poslovni partnerji cenili in občudovali.

Njegov nastop je prilagodljiv in se lahko izvede na odru za veliko občinstvo ali v sprehajanju med gosti, kar omogoča bolj osebno in neposredno izkušnjo. Ne glede na to, kje se izvaja, Magic Aleksander zagotavlja, da bo vsak trenutek poln čudežev in veselja.

Njegova predstava je več kot le triki – je izkušnja, ki jo bodo vaši gostje cenili in se je spominjali še dolgo po dogodku.

Z Magic Aleksandrom bo vaš dogodek postal čarobno doživetje, ki bo navdušilo vse prisotne. Pripravite se na čarobno potovanje, ki ga bodo vaši gostje hvalili še dolgo po koncu dogodka.

Dolžina predstave je 40 minut.

V predstavi bodo vaši zaposleni doživeli neverjetne trike s kartami, branje misli, kovanci, spretnosti, ognjem in teleportacijo. 

Zamislite si poroko, ki presega običajno slavje. Poroko, kjer se magija in iluzija prepletata s čarobnim vzdušjem, ustvarjata nepozabno doživetje, ki ga bodo vaši gostje hvalili še dolgo po koncu dogodka. Magic Aleksander je tu, da to vizijo spremeni v resničnost.

Magic Aleksander bo za vas in vaše goste ustvaril čarobno izkušnjo, polno čudežnih trenutkov, ki bodo obogatili vaš poseben dan. Vaši gostje bodo priča neverjetnim trikom in iluzijam, ki jih bo Aleksander izvajal z neprimerljivo spretnostjo in eleganco.

Vsak trik, ki ga Magic Aleksander izvede, je kot umetniško delo, ki oživi pred očmi vaših gostov. Njegova magija bo osvetlila vašo poroko, ustvarila čarobno vzdušje in pustila trajen vtis na vseh prisotnih.

Z Magic Aleksandrom bo vaša poroka postala čarobna pravljica, ki jo bodo vaši gostje hvalili še dolgo po koncu dogodka. Pripravite se na čarobno potovanje, ki bo vašo poroko dvignilo na višji nivo.

Dolžina predstave je 40 minut.

V predstavi vaši gostje doživijo neverjetne trike s kartami, humor, teleportacijo, branje misli in ognjem. V predstavi se lahko pripravi kakšen poseben trik za nevesto ali ženina. 

Poroka

VIP Zabava

Ali si želite svojim gostom ponuditi neprimerljivo izkušnjo? V okolju, ki je ne le osebno, ampak tudi razkošno in elegentno? Magic Aleksander je prava izbira, če želite, da vaš dogodek izstopa iz množice in pusti trajen vtis.

Magic Aleksander prinaša čarobnost na dosegu roke. Njegova predstava ni le gledališče, ampak interaktivna izkušnja, kjer se magija odvija tik pred očmi vaših gostov. To je priložnost, da doživite magijo kot še nikoli prej – tako blizu, da jo lahko skorajda otipate.

Z Magic Aleksandrom bo vaš dogodek postal edinstveno doživetje, ki bo vaše goste pustilo v čudenju in navdušenju. Pripravite se na čarobno avanturo, ki bo vaš dogodek dvignila na višji nivo. Z Magic Aleksandrom bo vaša zabava postala nepozabna izkušnja, o kateri se bo govorilo še dolgo po koncu dogodka.

Dolžina predstave je 40 minut.

V predstavi boste doživeli posebne trike s kartami, kovanci, vrvicami, branje misli in teleportacijo.

GALA Dogodek

Eleganca in glamur sta ključna elementa vsakega nastopa Magic Aleksandra. Njegove iluzije niso le triki, ampak so umetniška dela, ki navdušujejo in očarajo. Vsaka iluzija je skrbno zasnovana in izvedena z gracioznostjo in spretnostjo, ki sta značilni za Magic Aleksandra.

Aleksander ne le izvaja trike, ampak s svojo magijo prebija led in ustvarja posebno vzdušje. Njegova predstava je kot čarobna simfonija, ki se odvija pred očmi občinstva, pri čemer vsak trik dodaja nov ton v to čarobno melodijo.

Na vaši gala prireditvi bo Magic Aleksander pričaral svet čudežev, ki bo občinstvo pustil brez besed. Njegove iluzije bodo osvetlile večer in ustvarile nepozabno izkušnjo, ki bo vaše goste pustila v čudenju in občudovanju. Pripravite se na čarobno noč, ki jo bodo vaši gostje hvalili še dolgo po koncu dogodka.

Dolžina predstave je 40 minut.

V predstavi boste doživeli posebne trike s kartami, kovanci, vrvicami, branje misli in teleportacijo.

Close-up

“Close-up program kot nalašč za restavracije, ekskluzivne koktajl zabave in inspirativne team-building dogodke. Close-up program je osupljiv, saj omogoča vašim gostom, da doživijo čarobnost od blizu. Program vključuje zadivljujoče trike s kartami, misteriozno branje misli, neverjetne levitacije in še več. Predstava bo navdušila in očarala vaše goste s svojo edinstvenostjo in vznemirljivostjo.

Dolžina predstave je 1-2 ure.

V predstavi bodo gostje doživeli trike s kartami, kovanci, branje misli, levitacijo in teleportacijo.